INSTAGRAMER
KHAOULA

KHAOULA BOUMAAZA

Khaoula té 20 anys i actualment compte amb més de 60.000 seguidors a Instagram, on és coneguda com Absolutely Khaoula.
La seva història ens apassiona i volem  conèixer de ben aprop els reptes i situacions que ha liderat per arribar a ser una influencer avui.
Nascuda a Agadir, Marroc, va arribar a l’Alt Empordà amb tres anys. Actualment està estudiant Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona.

 

«Vaig obrir-me el perfil per poder penjar fotos com els meus amics. A poc a poc vaig adonar-me que Instagram podia ser una eina per connectar amb el món.»

 

Khaoula s’ha trobat amb diverses situacions pel fet de portar mocador: «Molt sovint trobes obstacles pel hijab. El porto per decisió personal. D’una banda, és un dels pilars de la meva religió. I de l’altra, m’agrada els valors que representa: la modèstia, la confiança en si mateixa, el poder que hi ha més enllà de les aparences. Hi crec fermament. Vestir més modesta o tapar-me més no significa que tingui menys capacitats que qualsevol altra noia».

Coneix més sobre ella a  @absolutelykhaoula 

 

 

 

El crep de mi vida
VANESSA

VANESSA  NUEDA

Vanessa va néixer a Girona l’any 1979. Amb 35 anys, casa i mare de bessons de 3 anys i mig va ser diagnosticada de càncer de mama en fase 4. El seu caràcter inquiet i dedicar-se al món del màrqueting va ser la combinació perfecte per dedicar-se a crear un blog en el que va compartir tota la seva lluita.
El seu blog es www.elcrepdemivida.com i explica “Les aventures del cáncer “, la historia real de com va plantejar la malaltia als seus fills.

 

 

“Soc supervivent de vida, en realitat d’un càncer en Fase IV però m’agrada recalcar que soc supervivent de vida perquè ara ser que abans de la malaltia no vivia, només sobrevivia, això és el que fem fins que un dia, per algun motiu, prenem consciencia de que en realitat la vida no és eterna. No vaig deixar que la por em robés la meva vida”

Coneix més sobre ella i segueix-la a @elcrepdemivida

 

 

 

AMAZONA PARA-ECUESTRE
MACARENA

MACARENA GARCÍA

Macarena es una noia de 24 anys amb moltes ganes i il·lusió per afrontar els nous reptes que la vida li posa dia a dia. Treballa com a tècnica de selecció a Eurofirms, un treball que compagina amb la seva passió i motor de la seva vida com a AMAZONA PARA-EQUESTRE, disciplina esportiva que avui la porta a viure a Girona i a Santander.
“Els cavalls han enfortit la meva capacitat d’aixecar-me i adaptar-me a les situacions noves o difícils”.
Després d’uns anys durs i d’acceptar la seva lesió medul·lar a conseqüència d’una malaltia, avui qualsevol activitat que desenvolupa és un nou repte per ella.
“Durant anys el fet de ser dona i tenir una discapacitat ha estat la meva ancora enfront a una societat plena d’etiquetes i estigmes que tenim que complir”
Coneix més sobre ella i segueix-la a @macarena.gar

 

ARAN JEWELS
JESSICA

JÈSSICA MARTÍNEZ

Empresària i creadora del projecte ARAN JEWELS, una marca que va obrir-se al món el 2014.
Jèssica inicia el seu projecte professional arrel de trobar-se a l’atur i decidir que volia compartir temps amb els seus fills i família. Aquesta decisió la va fer moure a començar a crear peces de joieria i vendre-les en fires i mercats. Quan es va adonar del potencial de la seves creacions, va donar-li forma i emprendre el projecte que és avui ARAN JEWELS.

«La nostra marca suggereix emocions. Som decidides, pràctiques,
curioses, inquietes. Ens agrada la quotidianitat, ens mou
la passió pel disseny i creiem en el valor de les petites coses»

 

Jessica és un clar exemple d’emprenedoria i de que el final d’alguna cosa pot ser simplement l’inici d’alguna cosa millor.
Coneix més sobre el seu projecte @aranjewels

 

 

 

RAQUEL TULLEUDA

Doctora en Sexologia
RAQUEL
Raquel es Doctora en medicina, ginecologia i especialitzada en Sexologia, entre moltes d’altres formacions.
Actualment és sexòloga a la Clínica Tufet de Barcelona, cap de la unitat d’atenció integral  a la Sexualitat del Hospital de Figueres i professora en Sexologia en diferents universitats. Actual membre del comité d’Ètica i Drets de la Federación Española de sociedades de Sexología.
Amb la Raquel tindrem l’oportunitat de conèixer diferents realitats i experiències que des del seu rol i professió ha viscut i acompanyant al llarg de la seva carrera. La seva mirada de segur serà molt interessant conèixer.
Coneix una mica més sobre ella a @rtulleuda