Psicopedagoga i terapeuta familiar, PNL&Coach, Escriptora
SUSANA ARJONA

SUSANNA ARJONA

Entre moltes altres vocacions la Susanna és pedagoga, psicoterapeuta, orientadora familiar  i docent en Programació Neurolingüística.

Ha fet formació en Psicologia Transpersonal i dels Eneatips del programa SAT de la Fundación Claudio Naranjo i en Coaching Wingwave de l’Institut Gestalt.

Amb una missió i visió de vida clara, treballa per la felicitat dels nens i de les seves famílies.

Ha escrit els contes: Et regalaré totes les estrelles del cel i Noa és la música.

Amb una llarga formació reglada, com diu ella “definir-se, la limita” per això, et convida a que la llegeixis, l’escoltis o la vinguis a veure.

 

Disenyadora de moda
MIREIA VIDAL

MIREIA VIDAL

Va néixer fa 21 anys i els seu amor per al món de la moda va començar quan tenia 12 anys i des d’aleshores continua creixent.

Va començar a cosir amb la seva àvia, que la va animar a aprendre-ho en una acadèmia. El seu primer projecte va ser cosir davantals de cuina, que començar a vendre’ls a fires de Catalunya quan tenia 14 anys amb el suport de la seva família.

Després va començar a fer col·leccions de vestits d’alta costura i també únics a mida, al final de cada col·lecció, sempre incloïa un vestit de núvia que defugia del model convencional, i allà va descobrir la seva veritable passió.

Acabant el primer any de la universitat  de disseny de moda va decidir obrir el seu primer taller a Barcelona i va crear la seva primera col·lecció.

Ha desfilat a Nova York i, actualment, la seu de la seva botiga és a Girona.

 

Profesora de Qi Gong, terapeuta Shiatsu i Gestalt
XÈNIA ROS

XÈNIA ROS

Es denomina terapeuta corporal. El seu interès per les arts curatives orientals va coincidir amb els seus primers viatges a la India  y a Tailàndia, on es va formar, l’any 1992, en Divine Healing Arts.

A Cataluña va seguir profunditzant en els seus estudis  i es va formar com a massatgista en Zen Shiatsu i Ito-Thermie. Paral·lelament, també es va formar com a professora de Qi Gong i es va especialitzar en Qi Gong terapèutic.

L’experiència dels naixements dels seus fills l’ha portat a ser doula i a aplicar el Shiatsu a l’embaràs, part i postpart.  És educadora de massatge infantil per l’Associació AEMI i també forma part de l’associació Emmi Pickler que fomenta el moviment lliure i respectuós dels bebès. El desig d’investigació i la passió per l’univers femení l’ha a especialitzar-se en el Qi Gong  per la dona, el Shiatsu per harmonitzar els cicles i les etapes de la dona des de  la perspectiva de la medicina chinesa.

També incorpora la terapia  Gestalt  en el treball corporal que ofereix.

 

Periodista, experta en Màrqueting i lidratge organitzacional
TXELL COSTA

TXELL COSTA

Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, Postgrau en comunicació política per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials de la UAB i en Coaching i Lideratge Organitzacional, i Màster en Dinamització de la Societat de la Informació i la Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha treballat en mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio i Com Ràdio.

Fundadora i CEO de l’empresa Txell Costa Group amb més de 10 anys de trajectòria. És conferenciant i docent universitària de màrqueting i comunicació, on i off i mentora empresarial. Treballa per a diferents departaments de la Generalitat i col·labora com a assessora homologada d’ACC10 en màrqueting digital i màrqueting i vendes des de l’any 2012.

El 2015 va ser escollida una de les cinc dones referents del Parlament de Catalunya. Aquest mateix any, publica el llibre Working Happy. Todo lo que necesitas para crear la mejor empresa del mundo: la tuya.

En 2016 participa en el primer programa sobre lideratge femení de la Universitat de Yale, a Connecticut.

Al 2017 és guardonada amb el premi Femtalent en la categoria de Talent emergent i imparteix la seva primera TED Talk.  Està en la posició 608 de influencers d’internet al Estat espanyol en un rànquing de més de 30 mil, i és la 36a periodista més influent a Catalunya, segons l’índex Klout.